ХИЙХ АРГА: Vхрийн нvдээ иш, навчнаас нь салгаж усаар зайлж угаана. Энэ жимс нь зузаан хальстай байдаг тул чихрийн сироп удаан шингэдэг.
Иймд vхрийн нvдээ буруу чанавал хорчийж хэлбэрээ алдах магадлалтай. Чанахаасаа ємнє жимсээ усанд гурван минут орчим дэвтээж таван минутын турш буцалгана. Vvний дараа чанасан жимсээ хvйтэн усанд сойж шvvнэ. Буцалж буй жимсэндээ чихрийн сиропоо хийж найман минутын турш зєєлєн гал дээр буцалгана. Буцлах явцад ялгарах хєєсийг байнга хамж авахаа мартуузай.
ОРЦ: Vхрийн нvд нэг килофамм, Элсэн чихэр 1.5кг, Ус 200 мл
Иймд vхрийн нvдээ буруу чанавал хорчийж хэлбэрээ алдах магадлалтай. Чанахаасаа ємнє жимсээ усанд гурван минут орчим дэвтээж таван минутын турш буцалгана. Vvний дараа чанасан жимсээ хvйтэн усанд сойж шvvнэ. Буцалж буй жимсэндээ чихрийн сиропоо хийж найман минутын турш зєєлєн гал дээр буцалгана. Буцлах явцад ялгарах хєєсийг байнга хамж авахаа мартуузай.
ОРЦ: Vхрийн нvд нэг килофамм, Элсэн чихэр 1.5кг, Ус 200 мл
No comments:
Post a Comment