Орц: -Дєрвєн кг ногоон єргєст хэмх, таван литр ус, 200 гр давс, 150 гр сахар, хагас шил хоолны уксус, 25 гр лаврын навч, укроп, сармис
Давстай ус бэлтгэх: -хоёр ц/х давс, нэг ц/х элсэн чихэр, нэг ц/х уксус
Хийх арга: Шилийг сайн угааж, ариутгаж бэлтгэнэ. Ногоон єргєст хэмхээ сайтар угааж, цэвэрлэж гонзгой хэрчиж бэлтгэнэ. Бэлтгэсэн шилэндээ бvх орцоо хийсний дараа урьдчилан буцалгасан усандаа єргєст хэмхээ нэмээд шарах шvvгээнд 20 минут тагийг чангалахгvйгээр жигнэнэ. Гаргаж ирээд тагийг чангалж доош тааруулж тавина.
Давстай ус бэлтгэх: -хоёр ц/х давс, нэг ц/х элсэн чихэр, нэг ц/х уксус
Хийх арга: Шилийг сайн угааж, ариутгаж бэлтгэнэ. Ногоон єргєст хэмхээ сайтар угааж, цэвэрлэж гонзгой хэрчиж бэлтгэнэ. Бэлтгэсэн шилэндээ бvх орцоо хийсний дараа урьдчилан буцалгасан усандаа єргєст хэмхээ нэмээд шарах шvvгээнд 20 минут тагийг чангалахгvйгээр жигнэнэ. Гаргаж ирээд тагийг чангалж доош тааруулж тавина.
No comments:
Post a Comment