Wednesday, September 24, 2008

Улаалзганы чанамал

орц: 1кг боловсорч гүйцсэн улаалзгана
1кг сахар
хийх арга: Улаалзганаа(ясыг цэвэрлэхгүйгээр)угаагаад том саванд 250гр усанд хийнэ.Зөөлөн гал дээр буцалтал нь модон халбагаар хутгана.Улаалзганаа өтгөртөл 10мин хутгах ба энэ хоорондоо хөөсийг нь сайтар хамж авна. Үүний дараа сахараа нэмж уустал нь хутгана.8-10мин буцалгах ба энэ бүх хугацаанд хутгасаар л байна шүү.Бага зэрэг хөргөөд сайтар угааж ариутгасан шилэн саванд чанамалаа шүүн хийж таглаад сэрүүн газар тавиарай.

No comments:

Blog Archive

цэкогийн тухайд

My photo
Mongolia, Darkhan, Christian
Байдагã¿é л нэг Монгол хатагтай даа